Børnefilmpakke 7 - fra 3 år


 

Fra 3 år - i alt 41 min.

Storvask - sulten sweater
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små animationsfilm, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Ideen har været at skabe et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum kan forvandle sig til enten et ishav, en garnjungle, et pjaltetøjsunivers, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
DFI distribution. Danmark 2010. 3 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Ørnen der havde højdeskræk
Instruktør: Hamid Navim

Kongeørnen Orla kan ikke lide at flyve, for han bliver så ør og svimmel af højder, men en fuglekonge lokker ham højere og højere op i luften, og til sidst opdager Orla, at han sagtens kan svæve sammen med de andre ørne.

DFI distribution. Sverige 1998. 20 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Tyrekalven Ferdinand
Instruktør: Adam schmedes

Allerede morgenen efter fødslen bliver tyrekalven Ferdinand skilt fra sin mor, fordi den mælk hun giver, skal sælges og ikke drikkes af ham selv. Sammen med en anden tyrekalv, Baldur, får han en stedmor, og den lille familie tilbringer sommeren hos landmandens datter. Da de kommer hjem igen, sendes stedmoren til slagteren. Hendes sidste job var at passe de to kalve. Ferdinand og Baldur vokser op og får de voksne tyres mørke farve.

DFI distribution. Danmark 2008. 14 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

 • Spilletid:
  Genre:
  Censur:
 • 41 min.
  Børnefilm
  For alle

 

 

  Der er ingen film.