Børnefilmpakke 6 - fra 5 år


 

Fra 5 år - i alt 41 min

De Fantastiske 3
Instruktør: Esben Tønnesen
Det er fortæl-om-dine-forældres-arbejde-dag i klassen, og 8-årige Casper - klassens nørd - skal fortælle om sin fars kedelige job i kommunens borgerservice. Casper har dog en trumf i ærmet. Hans far har nemlig en hemmelig identitet som superhelt i den kommunalt ansatte trio De Fantastiske 3.
DFI distribution. Danmark 2009. 14 min.

De små vilde: Vinter
Instruktør: Laila Hodell

Tobias sidder og tegner trolde og venter på Karl, som er på vej. Han vil have ham med på troldejagt. Med bue, stok og rygsæk, går de ud i vinterlandet og leder efter spor. De ser hjort, musvåger, ræve. Det er som om hjorten holder øje med dem. De finder efterladenskaber, spor, fjer, knogler og en hjortetak, som helt sikkert stammer fra jordtrolde.

DFI distribution. Danmark 2013. 11 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Sallies historier - da gud fik en hobby
Instruktør: Peter Hausner og Søren Tomas

Da Gud havde skabt himlen og jorden, gik han på pension. Han lavede ikke noget i 1000 år. Derfor fik han lyst til en hobby. Han ville samle på musik! Han købte musikken af menneskene for biler. Gud samlede musikken på flasker, men der gik ikke lang tid, så ville Gud have mere musik.

DFI distribution. Danmark 1998. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Thea og den vilde flod
Instruktør: Catherine Kunze og Jacob Wellendorf

3-årige Thea holder ferie på en campingplads i Frankrig med mor og storesøster Chloé, der er to år ældre. Ved floden er Chloé optaget af en ny veninde og vil ikke lege med Thea, der keder sig - men så ser hun en havfruehale i vandet.

DFI distribution. Danmark 2006. 22 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

 • Spilletid:
  Genre:
  Censur:
 • 41 min.
  Børnefilm
  For alle

 

 

  Der er ingen film.