Børnefilmpakke 6 - fra 3 år


 

Fra 3 år - i alt 39 min.

Safari Europa, Rådyr
Instruktør: Adam Schmedes

Rådyr er sky. Ofte står de på marken og spiser, skjult i det høje korn. Det er højsommer og parringstid. Råbukken, hannen, har travlt med at afmærke sit territorium, og hunnerne holder øje med ham. Hen på foråret kommer der rålam, og så passer det med, at der igen er saftigt korn på marken, som man kan spise og springe rundt i

DFI distribution. Danmark 2010. 6 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Cirkeline - Åh, sik´n dejlig fødselsdag
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline, en lille rund pige, der bor i en tændstikæske på tegnerens bord, holder fødselsdag og får besøg af musene. Man spiser lagkage og kommer ud for forskellige "uheld", der dog ikke ødelægger den gode stemning, selv om alle til sidst har ondt i maven.

DFI distribution. Danmark 1968. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Pipungerne - mus på stribe
Instruktør: Tone Tarding

Saxe kan lide at tælle. Så da Sille og Saxe skal kigge efter Viggamusens unger, mener Saxe, at det er ingen sag, de tæller dem bare. Desværre er der ingen mus, som vil stå stille, og pludselig er de væk alle sammen.

DFI distribution. Danmark 2009. 5 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Ballerina
Instruktør: Kunuk Platoú, Valerie e. Saunders

Tre små piger danser ballet af glæde og lyst. En dag kommer de ind på teatret og får en hverdag med dans og sjov, men også med hårdt slid og ømme fødder. De tumler omkring i teatrets verden og laver sjov med folk, som de møder på deres vej. Men at danse ballet er også alvor, og en dag står de tre små piger på scenen, og tæppet går op. Der var ballerina én, ballerina to, ballerina tre, med silkeskørt og hårde sko!

DFI distribution. Danmark 2002. 11 min. Tilladt for alle

Prik og Plet hos tandlægen
Instruktør: Uzi og Lotta geffenblad

Prik og Plet elsker at spise slik. Desværre kan det jo nemt ødelægge tænderne. Prik får prikker, og Plet får pletter på tænderne, og så er der kun én ting at gøre. De må til tandlægen. Et besøg hos tandlægen kan godt virke lidt farlig, især med alle de mange sære lyde der er. Men heldigvis bliver tænderne gode igen.

DFI distribution. Sverige 2012. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

 

 • Spilletid:
  Genre:
  Censur:
 • 39 min.
  Børnefilm
  For alle

 

 

  Der er ingen film.