Børnefilmpakke 3 - 5 år ny


 

Fra 5 år - i alt 47 min.

Havets sang
Instruktør: Jannik Hastrup

Lille Silke elsker vand. Hun elsker at bade, og hun svømmer som en fisk. Faktisk har hun det kun godt, når hun er i vandet, for hun har altid eksem, som klør så væmmeligt. Far og mor er bekymrede og går til lægen med Silke, og han mener at vide, at hun er allergiker. Men mystiske ting foregår, og en delfin, en hund og en gammel, for længst afdød, sørøver-oldefar får betydning. For Silke er slet ikke som alle andre børn - og slet ikke da hun hører havets sang... "Havets sang", der frit bygger på Bent Hallers bog "Silke - en forvandlingshistorie" fra 1991, er en poetisk og fin tegnefilm.

DFI distribution. Danmark 1993. 27 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Prik og Plet hos tandlægen
Instruktør: Uzi og Lotta geffenblad

Prik og Plet elsker at spise slik. Desværre kan det jo nemt ødelægge tænderne. Prik får prikker, og Plet får pletter på tænderne, og så er der kun én ting at gøre. De må til tandlægen. Et besøg hos tandlægen kan godt virke lidt farlig, især med alle de mange sære lyde der er. Men heldigvis bliver tænderne gode igen.

DFI distribution. Sverige 2012. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Rita og Krokodille
Instruktør: Siri Melchior

Krokodille skal have udklædning på, når vennerne skal i Zoologisk have. For tænk hvis dyrepasseren opdager, at der går en Krokodille løs og putter ham i Krokodille buret!? Krokodille er nu opsat på at møde sine slægtninge, og hverken store eller små dyr interesserer ham. Endelig slipper Rita ham afsted. Men Krokodille hopper vips ned i Krokodille bassinet, og Rita må bruge sin opfindsomhed på at lokke ham tilbage igen.

DFI distribution. Danmark 2013. 5 min. Tilladt for alle.

 

 • Spilletid:
  Genre:
  Censur:
 • 47 min.
  Børnefilm
  For alle

 

 

  Der er ingen film.